COUNTRY NL
“IMAGINE A PERFECT SOLUTION”

Marktsegmenten

Alfatex ontwikkelt klittenband voor een verscheidenheid aan industriële toepassingen. Wij hebben een assortiment van ruim 40.000 klittenband producten en leveren aan Business to Business klanten in meer dan 60 marktsegmenten.

Alfatex onderscheidt drie productgroepen:

Soorten klittenband

Klittenband wordt veel gebruikt bij producten die vaak openen en sluiten. In bijna elke branche wordt klittenband gebruikt. Het is gebruiksvriendelijk, voordelig en het heeft een lange levensduur. De keuze van het soort klittenband hangt af van veel factoren. Denk aan de hechtkracht, de bestendigheid en het aantal keer dat het klittenband moet openen en sluiten. Alfatex biedt voor elke branche de perfecte klittenband oplossing. Klik hier voor een overzicht van onze klittenbandproducten.

Succes van Alfatex

Alfatex staat voor kwaliteit, maatwerk, veelzijdigheid en flexibiliteit. Al meer dan 35 jaar produceert Alfatex klittenband. We leveren aan relaties in heel Europa, vanuit onze lokale vestigingen in zeven landen. Het kantoor in België biedt met haar 20.000 m² ruimte voor eigen productie van klittenband, een eigen Research & Development Center. Naast een ruim assortiment van meer dan 40.000 producten, bieden wij u maatwerk. Snel geleverd en afgestemd op uw wensen. Daarbij is advies een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsfilosofie. Niet alleen advies over het juiste type klittenband, maar ook over de hechtwaarde, de ideale keuze lijm van zelfklevend klittenband, soort stans of bedrukking.

De voordelen van Alfatex klittenband voor uw bedrijf:

  • Al meer dan 30 jaar ervaring
  • Eigen producent van klittenband
  • Maatwerk
  • Ruim assortiment van meer dan 40.000 producten
  • Veel producten op voorraad leverbaar
  • Snelle levering
  • Goed advies over het soort klittenband, de hechtwaarde, bedrukking en de ideale lijm
  • ISO 9001:2008 gecertificeerd
  • Lokale vestigingen in 7 Europese landen

Meer informatie

Het klittenband van Alfatex is direct te bestellen in onze webshop. Wilt u advies over de verschillende soorten klittenband? Neemt u dan gerust contact met ons op.


NEEM CONTACT OP
+ 32 (0)9 386 12 18

Neem onderstaande code correct over:

* Verplichte velden

VRAAG OM
ADVIES

Neem onderstaande code correct over:

* Verplichte velden

NIEUWS