COUNTRY NL
“IMAGINE A PERFECT SOLUTION”
Automotive
Industry
Medical

Rolstoelen

Klittenband wordt veel gebruikt voor rolstoelen. Het wordt gebruikt om de zitting te bevestigen. Hiervoor wordt vaak de combinatie haak met velours klittenband gebruikt. Daarnaast wordt klittenband ook gebruikt voor rolstroelstraps.

Klittenband voordelen

Klittenband kent veel voordelen. Het is gemaakt van dun en licht materiaal. Het velours klittenband is gemaakt van zacht materiaal en daardoor zeer geschikt voor producten die in contact staan met de huid. Klittenband is gebruiksvriendelijk en biedt een veelzijdige en goedkope oplossing.

Alfatex klittenband

Alfatex produceert klittenband sinds 1978. Wij bieden een groot assortiment klittenband in vele maten en kleuren, waarvan veel uit voorraad leverbaar. Naast standaard klittenband zoals haak en luspaddenstoel en velours en zelfklevend klittenband bieden wij op maat gemaakte klittenband productenKlik hier voor een overzicht van ons assortiment aan klittenband of kijk in het overzicht hieronder van soorten klittenband die veel gebruikt worden voor rolstoelen. Wilt u advies op maat of een vrijblijvende offerte? Neem dan gerust contact met ons op.


Rolstoelen | Alfatex Klittenband

De volgende soorten klittenband zijn geschikt voor gebruik voor rolstoelen:

Klittenband haak en lus | Alfatex Klittenband   Klittenband paddenstoel en velours | Alfatex Klittenband   Zelfklevend klittenband | Alfatex Klittenband
Haak en lus   Paddenstoel en velours   Zelfklevend klittenband
Gripper | Alfatex Klittenband   Gestanst | Alfatex Klittenband  
Gripper   Gestanst    

NEEM CONTACT OP
+ 32 (0)9 386 12 18

Neem onderstaande code correct over:

* Verplichte velden

VRAAG OM
ADVIES

Neem onderstaande code correct over:

* Verplichte velden

NIEUWS